Schilderworkshops in Rotterdam – laat je inspireren

Schilderworkshops in Rotterdam – laat je inspireren2019-12-11T21:45:53+00:00

Pluk de zomer – schilderworkshops in Rotterdam

De zomer is een heerlijke tijd van het jaar om aan creatieve experimenten te beginnen en een uitstapje naar de boeiende wereld van de schilderkunst te doen.

Ook in de zomer 2020 geeft Peter Hengst weer drie leuke en leerzame schilderworkshops. Vanaf maart 2020 kan je hier alle informatie over deze workshops vinden. Iedere workshop heeft een eigen thema rondom het schilderen met olieverf. Zo zijn er in de zomer 2019 de thema´s “Kleuren mengen en huid schilderen (incarnaat)“, “Temperaverf maken en toepassen“ en “Handen en voeten schetsen“ aan bod gekomen. Samen met maximaal vijf verdere deelnemers leer je dan bijvoorbeeld een nieuwe techniek of krijg je professionele tips voor de uitwerking van moeilijke onderwerpen zoals handen.

Is er een bepaald thema waarin je je graag wilt verdiepen? Neem dan contact met Peter Hengst op, dan kijkt hij of het op de agenda gezet kan worden.

Tip:
Je kan ook een e-mail met het onderwerp “Schilderworkshops 2020“ naar contact@schilderlesvanpeter sturen, dan word je zodra de informatie beschikbaar is op de hoogte gebracht.