Schilderworkshops in Rotterdam – laat je inspireren

Schilderworkshops in Rotterdam – laat je inspireren2021-07-03T15:49:23+00:00

Pluk de zomer – schilderworkshops in Rotterdam

De zomer is een heerlijke tijd van het jaar om aan creatieve experimenten te beginnen en een uitstapje naar de boeiende wereld van de schilderkunst te doen.

Maar door de onzekere situatie in verband met het corona-virus konden er afgelopen jaar helaas geen schilderworkshops plaats vinden. En ook in de zomer 2021 zijn er helaas geen zomerworkshops. Door de lockdown konden de cursussen dit jaar pas eind mei van start gaan en lopen deze door tot in de zomer. Daarna worden er inhaallessen gegeven voor de in afgelopen winter gemiste lessen, toen de lockdown op 15 december begon.

Als alles goed verloopt kunnen er in de zomer 2022 weer schilderworkshops worden gegeven.

Iedere workshop heeft een eigen thema rondom het schilderen met olieverf. Zo zijn er in de zomer 2019 de thema´s “Kleuren mengen en huid schilderen (incarnaat)“, “Temperaverf maken en toepassen“ en “Handen en voeten schetsen“ aan bod gekomen. Samen met maximaal vijf verdere deelnemers leer je dan bijvoorbeeld een nieuwe techniek of krijg je professionele tips voor de uitwerking van moeilijke onderwerpen zoals handen.

Is er een bepaald thema waarin je je graag wilt verdiepen? Neem dan contact met Peter Hengst op, dan kijkt hij of het op de agenda gezet kan worden.

Tip:
Je kan ook een e-mail met het onderwerp “Schilderworkshops 2022“ naar contact@schilderlesvanpeter sturen, dan word je zodra de informatie beschikbaar is op de hoogte gebracht.